Els participants valoren, l’excursió al Canal du Midi, amb molt bona nota

Els participants valoren, l’excursió al Canal du Midi, amb molt bona nota

Els participants valoren, l’excursió al Canal du Midi, amb molt bona nota

El recorregut en barca pel Canal du Midi ha estat l’activitat millor valorada pels participants a l’excursió que es va portar a terme el 29 i 30 de juny al Sud de França. Malgrat la calor dominant en els dies de la sortida, el programa es va poder complir en la seva totalitat. Aigua, barrets i gorres van ajudar a combatre les hores de sol. El primer dia, els participants van visitar Serignan i van dinar a Beziers, al restaurant Le Patio. Una ciutat que van visitar a la tarda, fent parada a la catedral de Saint Nazaire i en la que es van allotjar a l’hotel Ibis. Va ser a Beziers, l’endemà, on el grup van pujar al vaixell que els va portar a fer un recorregut per un tram del Canal du Midi en el que travessaren 9 rescloses. Tant el recorregut en barca, com el dinar a bord -un magnífic arròs- van rebre una qualificació d’immillorable en les enquestes de satisfacció dels participants. El recorregut no només té l’interès de comprovar el funcionament de les rescloses, sinó que suposa travessar un bonic paisatge.
Ja de camí de tornada a Terrassa, van visitar la ciutat de Ceret, capital del Vallespir, a la Catalunya Nord, que també va ser ben valorada. Aspectes com la qualitat de l’autocar, o de la guia acompanyant han rebut a l’enquesta de satisfacció que van omplir els participants la màxima valoració per part dels participants a la sortida.
La propera sortida que organitza la Previsió amb Travelbook viatges està programada pel 21 i 22 de setembre i té com a destí la visita a les oliveres mil·lenàries d’Ulldecona.