Encarnació Bonastre una centenària de la Previsió

Encarnació Bonastre una centenària de la Previsió

Encarnació Bonastre una centenària de la Previsió

Encarnació Bonastre Ariño viu, per motius de salut, a la residència Can Arnaus. Va complir el proppassat 25 de maig, 100 anys, en companyia de tota la seva família, fills, néts i una germana que ja ha complert 106 anys. Encarnació Bonastre és una de les sis mutualistes de la Previsió que aquest ha arribat al centenari. Com que no va poder assistir a la Diada del Mutualista, on totes elles van ser homenatjades, ahir, Josep Martínez, membre de la Junta Directiva de la Previsió, la va visitar i li va fer entrega d’una placa commemorativa i un ram de flors. A l’acte van assistir la seva filla, Maria Vives Bonastre, el seu fill Joan i una de les seves dues nétes.

Encarnació Bonastre és, de les sis centenàries mutualistes, la que porta més anys vinculada a la Previsió. És mutualista des de l’1 de juny de 1950, quan es van apuntar amb el seu marit. Després van anar incorporant a la pòlissa els seus fills a mesura que van néixer i ells han fet el mateix amb la seva descendència.

La Previsió està especialment orgullosa i satisfeta de la fidelitat dels seus assegurats i en l’homenatge als seus centenaris, que celebra cada any en la Diada del Mutualista, vol posar en relleu aquest sentiment. La Previsió és una mutualitat fundada el 1908 i una entitat sense ànim de lucre que treballa per garantir els serveis contractats per tots els seus assegurats i que retorna tots els seus guanys als seus mutualistes.

 

Peu de foto: D’esquerra a dreta, Josep Martínez, membre de la Junta Directiva de la Previsió; Encarnació Bonastre, Joan Vives (darrera), Maria Vives i la neta d’Encarnació.