T’esperem el pròxim 12 de juny

T’esperem el pròxim 12 de juny

T’esperem el pròxim 12 de juny

Sí que t’esperem el pròxim 12 de juny a les 6 de la tarda al Centre Cultural de Terrassa -Rambla d’Egara, 340-. És la data de la V Diada del Mutualista de la Previsió i estàs convidat. Tu i els teus amics, encara que no siguin mutualistes. Un altre dels avantatges de formar part d’aquesta gran família. Aquest any tenim uns convidats especials: el grup d’havaneres Port Bo; i una presentadora també molt especial, l’Anna Boadas, col·laboradora habitual de TV3.

Vine a passar una bona tarda que tindrà com a punt final el tradicional coca i cava. T’esperen: un regal sorpresa, molt culinari, per a tu i els teus convidats a la festa; a més d’un munt d’importants obsequis oferts pels nostres proveïdors i col·laboradors.

No faltarà l’homenatge als nostres centenaris. Aquest any sis dones que al llarg de 2019 arriben als primers 100 anys d’edat. Són la Montserrat Puiggròs, Maria Marco, Magdalena Mestres, Apolinaria Escorihuela, Victòria Barreras i l’Encarnació Bonastre. Sis magnífiques dones, residents a Terrassa, Matadepera i Saragossa, que han estat especialment convidades a la nostra festa.

Segur que ja t’has decidit, ara només queda que recullis les teves entrades a La Rambla, serveis funeraris, Rambleta del Pare Alegre, 2.

T’esperem el pròxim 12 de juny, no hi faltis!