Saragossa, esclat d’activitat nadalenca

Saragossa, esclat d’activitat nadalenca

Saragossa, esclat d’activitat nadalenca

Qui es va apuntar a l’excursió que La Previsió va organitzar per els dies 6 i 7 de desembre, es va trobar a la Plaça del Pilar de Saragossa amb un impressionant espectacle: Pessebre gegant, pista de descens amb trineu, pista de patinatge sobre gel, 40 casetes de mostra nadalenca, ponis de fusta, roda de fira i un pilot d’activitats, en un ambient festiu, familiar, entranyable i nombrós.
Vam gaudir també de les explicacions de la Maria, la guia que ens va fer conèixer els detalls de la Basílica, els carrers del famós “Tubo”, entre d’altres indrets de la ciutat.


Del bullici de la gran capital i després de gaudir d’un merescut descans nocturn a l’Hotel Boston, de molt bona qualitat, segons ens ho relataven els nostres viatgers, vam anar a buscar la calma d’un poblet, no poc mancat d’història: Alcanyís, capital de la comarca del Baix Aragó (Terol) i el seu castell anomenat dels Calatravos o de La Concòrdia, on hi vam dinar, ja que, entre d’altres usos, actualment és Parador Nacional i declarat Bé d’Interès Cultural d’Aragó. Com és costum en un Parador, vam menjar molt be i en abundància. Després d’aquestes experiències, el retorn cap a casa amb l’autocar es va fer curt ja que una petita becaina no es va fer de pregar i el tradicional sorteig de petits obsequis van amenitzar el trajecte. Una excursió que de ben segur serà recordada.