Més de mil persones assisteixen a la V Diada del Mutualista de la Previsió

Més de mil persones assisteixen a la V Diada del Mutualista de la Previsió

Més de mil persones assisteixen a la V Diada del Mutualista de la Previsió

Es preveia una gran festa, i ho va ser. L’Auditori i la Sala d’Actes del Centre Cultural, on el desenvolupament de la V Diada del Mutualista de la Previsió es va seguir en streamig, absolutament plenes de persones que van cantar amb Port Bo, el grup convidat, les havaneres més tradicionals i conegudes i que van riure amb les ocurrències dels tres membres del grup. Més de mil assistents a aquesta edició que una vegada finalitzat l’acte van compartir coca i cava en un avanç de la festivitat de Sant Joan que ja s’ha convertit en una tradició en la reunió anual de la mutualitat.

L’acte va estar presentat per Anna Boadas i en el mateix, el President de la Previsió, Rafel Martínez Comelles, va presentar als assistents un petit balanç de la gestió de la mutualitat i va avançar els projectes més immediats de futur. En el balanç, destacar les xifres de la gestió de La Rambla, serveis funeraris, que ha atès en els dos primers anys de funcionament a més de 400 famílies que han atorgat una nota mitjana de 9,7 als serveis rebuts; i la incorporació el 2018 de 666 nous assegurats en el sector de decessos.

En els projectes de futur: l’acord amb la companyia suïssa Helvetia per comercialitzar tot tipus d’assegurances amb condicions molt avantatjoses, especialment en llar i vida; la imminent expansió a Sabadell mitjançant l’absorció de la mutualitat de Virgen de la Fuensanta i els treballs previs per poder oferir als assegurats de la Previsió un nou servei, el d’assessorament familiar. Un servei que consistirà en donar assessorament a tots els mutualistes per aconseguir aquells serveis de suport que necessitin en funció de la seva edat i situació familiar: des de la tramitació d’ajudes, a la reparació d’habitatges, o assessorament sobre residencies, entre d’altres.

Centenàries

El moment més emotiu de la Diada va ser l’homenatge a les sis mutualistes que aquest any han complert o compliran els 100 anys. Maria Marco Benach, Encarnació Bonastre Ariño, Apolinaria Escorihuela, Montserrat Puiggrós, Victòria Barrera i Magdalena Mestres van estar representades a l’escenari pels familiars d’ Apolinaria Escorihuela i Magdalena Mestres que van rebre placa commemorativa i ram de flors per part del President de la Previsió, Rafel Martínez i pel Director General, Jacint Boixasa.

L’acte també va comptar amb la participació de José Ángel Martín-Borregón que va explicar el seu testimoni com a familiar d’un dels difunts atesos a La Rambla, serveis funeraris. Martín-Borregón va destacar de forma especial l’atenció personal des del primer moment i la qualitat humana del personal de La Rambla.

Premis

Tots els assistents van poder recollir a l’entrada un sobre amb sorpresa. Tots tenien o premi, o una promoció especial. Els que no van ser afortunats amb un “tablet”, una caixa de vi, o una de cava, decantadors de vi, targeter, barret, fundes refredadores d’ampolles, rellotges, nines Cuqui, o una planta, entre d’altres, fins a cent regals; van ser obsequiats amb la possibilitat d’inscriure a la Previsió als seus néts o fills de forma gratuïta entre 1 i 12 anys.

Fotos: Badia/Casanovas