Ara més que mai al teu costat!

Ara més que mai al teu costat!

Ara més que mai al teu costat!

Som conscients dels moments tan difícils que estan passant moltes famílies. És per aquest motiu que des de La Previsió i La Rambla Serveis Funeraris volem oferir sessions d’acompanyament al dol per a qualsevol ciutadà de Terrassa que ho necessiti.

Mentre duri l’estat d’alarma i complint amb les mesures, passem a continuació l’operativa d’ambdues entitats:

Desde La Rambla Serveis Funeraris:

  • Garantim 24h d’assistència a la família en el moment del decés.
  • Garantim l’obertura de La Rambla (Rambleta del Pare Alegre, 2, Terrassa), amb horari ininterromput de 9 a 18h per a realitzar tramitacions.
  • En cas que la defunció sigui per Covid19, l’actual legislació́ no ens permet tramitar amb els familiars, pel què es farà telefònicament.
  • Durant la inhumació e incineració del difunt l’assistència quedarà limitada a 3 familiars com a màxim.
  • En totes les defuncions s’oferirà a la família realitzar una cerimònia de comiat des de La Rambla, un cop passat l’estat d’alarma i quan l’Estat ho permeti.
  • Assistència psicològica al dol gratuïta (3 sessions).

Desde La Previsió:

Garantim l’obertura de La Previsió (Passeig Comte d’Egara, 2, Terrassa) per serveis mínims i d’urgència amb un horari de 9 a 13h. Així com l’atenció telefònica per a qualsevol consulta en horari comercial.

Volem estar amb tots vosaltres oferint, dins la normativa publicada en el BOE amb referència als serveis funeraris, el nostre millor servei recolzat per sessions d’acompanyament al dol gratuïtes que realitzaran psicòlegs especialitzats a totes les famílies de Terrassa que ho necessitin.

Esperem que aquesta situació passi el més aviat possible, i reiterem el nostre suport a tota la ciutat de Terrassa, així com a tots els sanitaris i serveis mínims que surten cada dia de casa per ajudar a la població.