Els patinets s’han posat de moda

Els patinets s’han posat de moda

Els patinets s’han posat de moda

Terrassa, ciutat molt costeruda,  ja se’n veuen molts i més que se’n veuran amb tants de carrers que pugen i que baixen. Aquest tret, sumat a la mobilitat i a la consciència per reduir els efectes del canvi climàtic fan plantejar una reordenació de la circulació, amb respecte fonamentalment als vianants.

El passat dia 4 de desembre dels corrents, la DGT (Dirección General de Tráfico) va treure nova instrucció referent als VMP (Vehicles de mobilitat personal), o sigui patinets, bicicletes i similars elèctrics o no, per tal de regular aquest sistema, tot i que deixa per els ajuntaments el desenvolupament de normativa específica de cada localitat.

Com ja sabeu, La Previsió va signar un acord amb la companyia d’assegurances suïssa Helvetia i aquesta ha activat una assegurança de Responsabilitat Civil per aquest tipus de vehicles. De fet estan proliferant els accidents per atropellament de vianants i disposar d’una cobertura de Responsabilitat Civil es fa necessària.

L’assegurança “Helvetia Mobilitat” garanteix la responsabilitat civil dels propietaris i usuaris, alleugerant-los dels danys i perjudicis que poden ocasionar un accident, no solament a nivell físic sinó també els materials ja que una col·lisió pot ocasionar desperfectes en els telèfons mòbils, en la roba, en les ulleres, etc

Així hem plantejat 3 opcions de contractació molt assequibles:

  • Individual, on s’assegura al Prenedor/Assegurat
  • Familiar, cobrint a tota l’uniat familiar
  • Integral, que, a més de la responsabilitat civil, la pòlissa es complementa amb una assegurança d’accidents per al conductor.

Tota la informació la trobareu a les nostres oficines de:

 La Previsió (Passeig Comte d’Ègara, 1 -Terrassa) tel.: 93 736 06 13

La Rambla S.F. (Rambleta del Pare Alegre,  2  – Terrassa) tel: 900 373 952