Coneixes totes les cobertures de la teva assegurança amb La Previsió?

Coneixes totes les cobertures de la teva assegurança amb La Previsió?

Coneixes totes les cobertures de la teva assegurança amb La Previsió?

Tots som conscients de les principals cobertures de la nostra assegurança de La Previsió. Sabem que disposarem d’un servei d’atenció personal i directa quan es produeixi una defunció a la nostra família i que trucant al 900 373 952 obtindrem la resposta  immediata de la nostra assegurança i del servei de La Rambla, serveis funeraris. I que tot el servei d’enterrament no tindrà cap cost addicional ni pels mutualistes, ni per beneficiaris de la pòlissa subscrita.

 

Assegurança en viatge

Però són molts els que encara desconeixen que l’assegurança de La Previsió ofereix moltes altres cobertures que ens donen seguretat i bones prestacions en vida. Una de les més importants és l’assegurança en viatge. Tots els mutualistes i beneficiaris de pòlisses de La Previsió disposen d’una assegurança en viatge que permetrà la seva repatriació en cas de defunció, però que també cobreix l’assistència mèdica fora d’España –a l’Estat tenim la cobertura de la Seguretat Social- que cobreix els costos de metges i hospitals en causes sobrevingudes, o que fins i tot, en cas de malaltia greu, permetria el seu trasllat a casa amb totes les garanties, o el desplaçament d’un familiar fins a on es trobi el malalt en cas de necessitat. Els màxims, en cada cas, figuren en les condicions particulars de l’assegurança en viatge. Si no disposes del document, el pots reclamar a les nostres oficines del Passeig Comte d’Egara, 1; o a la seu de La Rambla, serveis funeraris, a la Rambleta del Pare Alegre, 2.

 

Assistència jurídica

De la mateixa manera, són molts els que no tenen consciència que l’assegurança de La Previsió inclou assistència jurídica les 24 hores. Tant per rebre assessorament legal, en qualsevol tema, com per portar a terme un munt de gestions com reclamacions oficials per un mal servei de tercers, o per la compra d’un electrodomèstic que no acaba de funcionar. Els mutualistes i beneficiaris es poden adreçar al 93 736 06 13, o, 900 373 952 per posar-se en contacte amb els serveis jurídics que l’assessoraran, quan ho necessiti, i l’acompanyaran en tot el procés.

Això sense oblidar que ser de La Previsió suposa formar part d’una gran família, la del Club del Mutualista, que permet obtenir significatius descomptes en serveis i comerços de Terrassa que es poden consultar a aquesta mateixa web, a la secció del Club del Mutualista, i que cada vegada són més nombrosos

I és que ser de La Previsió suposa un munt d’avantatges, que treballen per ampliar, perquè compensin la prima de l’assegurança. Treu-li tot el partit.